Monday, February 14, 2011

PELANDUK DUA SERUPA

salam.... senyum.. :) muahahahahahahaaha...... aku hari ni seronok sangat... tau nape???. mesti la korang tak tau la kan ,ha meh sini aku kasi tau...  insyaallah.. mula hari ni aku da boleh nak wat entry bile2 mase yg aku nak.. suke gile, nasib baik tak gile..heheheheeee..k lah aku masuk cite yg tajuk yg aku bagi tu.. karang kalau aku x masuk kang merepek aku lebih melampau lak........
 sabtu lepas  adelah pertamelaki aku g TS(time suqar{bantai lah})aku pergi ni pon kawan aku ajak... kite orang lepak dari pagi sampai petang. ..pagi tu kite orang hanye makan beger KFC jepas tu jalan tak berhenti...:(
petang tu kite orang keluar la kejap nak pergi makan kat kedai mamak. masa kite orang  nak masuk balik kat TS aku bertembung ngan satu awek ni muke and suare die lebih kurang same je,name kawan aku ni Azira, tapi aku selalu panggil Ira je...tapi aku terkejut sungguh. ak tenung bukan main lame g.. tapi bile tengok betul2 bukan , aku pon cakap la dalam hati aku,"pelanduk dua serupe je". 









aku terus gerak nagan kenkawan aku.berjalan,berjalan,berjalan,berjalan,berjalan,berjalan,dan berjalan (1234 laki)
Nasip baik malam tu kite orng jumpe kenkawan satu kolej ,die orang ajak yengok wayang cite SINI ADA HANTU









bes tau cite ni aku gelak macam orang gile dalam panggung t, ha ni pon pertame laki aku ge tengonk wayang..
k lah aku pon x nak banyak cite  t bertambah merepek aku ni heheheheee.... 
sampai sini je la lu ek
 k pe2 pon senyum selalu..:)

4 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

boleh plak movie dye tajuk SINI ADA HANTU..pertama laki tgok wayang??

Myung Dae said...

hahaha . TU YG TAK LEH BELA TU . Pertama LAKI .

EZAD [M.X] said...

afifah: memang tajuk die cam tu, nak wat sam ne?? yeyepat sekali memeng pertamakali... peeee kono gile aku ni kan??? senyum...:)

EZAD [M.X] said...

MD : nak wat cam ne dulu dah x de mase.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...